Katalógus Oktatás, Tanfolyam

Oktatás, Tanfolyam

Oktatás, Tanfolyam: Oktatás, Tanfolyam, iskola, tanárok, tanítás, képzés, továbbképzés, felnőttképzés, okj, szakiskola, szakképzés, távoktatás, érettségi, diploma, oktatási segédlet, felvételi.

Oldalak
Összesen 26 weboldal van ebben a kategóriában.

7283 dollár profit éles tőzsdei számlán

Ugyanerről az éles tőzsdei kereskedési számláról már korábban láthattatok egy videót a youtube-on. Akkor ugyan még csak 43% profitban volt, most már 72% a nyereség. A számla kereken 10 ezer dollárról indult és most 17283 dollárban áll. Itt is iránymentesen kereskedtem nyersanyagopciókkal, többnyire olajjal és földgázzal

7283 dollár profit éles tőzsdei számlán

Mitől hiteles egy tőzsdei oktató?

Mi a tőzsdei kereskedés lényege? Nem más, mint az éles számlán elért nyereség. Az interneten fellelhető hangzatos és drága tőzsdei tanfolyamokon végzett tanulók szerintem elvétve válnak sikeres tőzsdei kereskedővé. Olyan oktatótól sokkal inkább érdemes tanulni, aki éles számlák felvételeivel is bizonyítani tudja az elért profitjait.

Mitől hiteles egy tőzsdei oktató?

Tőzsdézés iránymentes kereskedéssel

Az iránymentes tőzsdei kereskedés egyik legfontosabb előnye az iránykereskedéssel szemben az, hogy nem kell sok terméket figyelni egyszerre. Egy normál tőzsdei számlán általában elég 2-3 terméket nézni. A másik legfontosabb előnye, hogy nem kell grafikonokat technikailag elemezni. Ugyanis nem érdekes a belépés időzítése.

Tőzsdézés iránymentes kereskedéssel

72% profit iránymentes kereskedéssel

Nem megy az iránykereskedés? Állandóan ellened fordul a piac? Idegesít az irányok találgatása? Akkor ne szenvedj tovább az iránykereskedéssel. Hagyd az irányok találgatását! Próbáld ki az én rendszeremet, mely a találgatás helyett a valószínűségre helyezi a hangsúlyt. Úgy nevezik, hogy iránymentes kereskedés. Ha érdekel a stratégiám, látogasd meg a weblapomat.

72% profit iránymentes kereskedéssel

Hogyan kereskedjünk tőzsdén opciókkal?

Szeretnél a tőzsdén folyamatos, havi rendszerességű profitot elérni? Ez valóban nem könnyű. Az interneten rengeteg különféle oktatást kínálnak, amiért persze borsos díjat kell fizetni. Ha el is végzed a pár napos gyorstalpalót, akkor még mindig nem fogod tudni, hogy az adott kereskedési módszer hoz-e profitot hosszútávon. Az én módszeremről éles számla videót profit kimutatással itt megnézhetsz.

Hogyan kereskedjünk tőzsdén opciókkal?

Kitől tanuljunk tőzsdei kereskedést?

Szeretnél tőzsdén profitot elérni? Akkor ajánlom figyelmedbe az iránymentes tőzsdei kereskedést. Az éles számlák tesztjeit eredményekkel itt megnézheted. Szerintem a tőzsdei kereskedést attól kell tanulni, aki megmutatja a lényeget is. Gondolok itt profitban levő éles számlakimutatásra és kötéslistára.

Kitől tanuljunk tőzsdei kereskedést?

Valódi tőzsdei számlák adatai

Ha kíváncsi vagy, milyen egy éles tőzsdei kereskedési számla, ezen a lejátszási listán megnézhetsz párat. Megmutatom neked a kereskedési tranzakciókat és a valódi profitokat (százalékban és összegben is kifejezve). Mindegyik számlán jelentős profitot értem el, és ez nem a véletlen vagy a szerencse műve.

Valódi tőzsdei számlák adatai

Tőzsdeguru éles számla kötéslistái

Ezen az oldalon tőzsdei kötéslista videókat nézhettek meg. Mindegyik felvétel kivétel nélkül éles tőzsdei kereskedési számláról készült, nem demó számlákról. Az összes számlakimutatáson láthatók a kötéslisták. Ha valaki esetleg nem tudja, ez a megvett és eladott papírok részletes adatait tartalmazza.

Tőzsdeguru éles számla kötéslistái

Te dolgozol a pénzért vagy a pénz érted?

Sokszor hallani azt a kissé már elcsépelt mondást, hogy te dolgozol a pénzért vagy a pénz dolgozik érted. Valószínűleg te is unod már, mert túl sokat hallod. Pedig ez egy nagyon érdekes kérdés. Ha te is napi 9-10 órát dolgozol és még otthon is vár rád a házimunka, akkor ideje felismerned, hogy a világ megváltozott. Már nem működik az a régi szocialista sablon, hogy tanulj, hogy legyen egy jó állásod. Mert a jó állás is egy helyben állás. Ha érdekel, hogy dolgoztathatod a pénzed magad helyett, látogasd meg oldalamat.

Te dolgozol a pénzért vagy a pénz érted?

22 millió forint 14 hónap alatt

Hosszú idő után ismét bemutatok nektek egy éles tőzsdeszámlát. Az én tőzsdei stratégiám az amerikai határidős opciós piacon alkalmazható. Ha valaki ezen a piacon akar kereskedni, akkor erre az egyik legalkalmasabb brókercég az Exante. Az utóbbi időkben én is ezen a platformon kereskedtem. Most egy éles Exante brókerszámla felvételét nézhetitek meg.

22 millió forint 14 hónap alatt

Lehet 109% profitot csinálni a tőzsdén?

Bemutatok egy 109% pluszban levő éles tőzsdei kereskedési számlát. Korábban már tettem közé felvételt ugyanerről a számláról. A profit akkor még csak 43% volt. Azért érdekes ez a számla, mert a kereskedés során minden hónapban profitot értem el. Ezt irányfüggetlen opció kereskedéssel csináltam. Ha többet szeretnél tudni a módszerről, látogasd meg weblapomat.

Lehet 109% profitot csinálni a tőzsdén?

Opciókereskedéssel 101% profit

A felvételt egy éles tőzsdei számláról készítettem, amin 101 százalék a profit. Azon kívül, hogy a számláról mutatok be részleteket, még a tranzakciós listába is belenézhettek. Azért érdemes megnézni, mert ritkán tesznek közzé éles tőzsdei számláról felvételt. Ha látni is néha számlavideót, az gyakran demó számláról készült.

Opciókereskedéssel 101% profit

43% profit kereskedéssel 8 hónap alatt

Az itt bemutatott videón megnézhetsz egy éles tőzsdei számlát. Ezen 8 hónap alatt 43% profit keletkezett. A számlán havi 5% profitcél volt kitűzve. Egy ilyen alacsony profit cél esetén elég heti pár órát kereskedni, ami munka után kényelmesen megoldható. Ha többet szeretnél tudni a tőzsdézésről, nézz körül a weboldalamon.

43% profit kereskedéssel 8 hónap alatt

74% profit a tőzsdén 9 és fél hónap...

Az itt látható felvételt egy éles tőzsdei számláról készítettem, amelyen 9 és fél hónap alatt 2,4 millió forint profit lett kitermelve. A számlára 14 ezer dollár lett utalva és most 24 ezer 300 dollárnál tart. Ez 74% profitot jelent. A számlára csak az elején lett pénz elhelyezve, később nem lett több pénz rátéve és nem történt kivét sem.

74% profit a tőzsdén 9 és fél hónap...

Banki kamat és tőzsde összehasonlítása

A bankok által a betétekre fizetett kamat annyira kevés, hogy abból nem lehet fedezni a havi megélhetéshez szükséges költségeket. Csak abban az esetben, ha rengeteg pénzed van és mindet le tudod kötni a bankban. Sajnos azonban a banki kamatoknál még ekkor sem érvényesül a kamatos kamat ereje. Ahhoz jóval nagyobb kamatra van szükség.

Banki kamat és tőzsde összehasonlítása

Drága tőzsdetanfolyam helyett.

Ezen a blogomon a tozsdebolmilliomos.com összes videó felvételét megtalálod. Megnézheted itt még a tőzsdebolmilliomos.com videómegosztó csatornáit és a youtube lejátszási listáit is. Kivétel nélkül valamennyi bemutatott éles tőzsdei számla nyereségben van. Némelyikhez részletes tőzsdei kereskedési kötéslistát is bemutatok.

Drága tőzsdetanfolyam helyett.

22 millió forint profit a tőzsdén.

Blogomon megnézhettek egy videót egy olyan éles tőzsdei számláról, amin több mint 22 millió forint a profit. A számla 45 ezer dollárral indult és már 22 ezer dollár ki lett kivéve róla. 2017 februárjában 99,9 ezer dollár az egyenlege. Az összes profit 76.900 dollár, ami 22,2 millió forintnak felel meg. Ez 145%-os éves hozamot jelent.

22 millió forint profit a tőzsdén.

Tőzsdéből milliomos videó megosztó ...

Az itt megtekinthető videók olyan éles tőzsdei számlákat mutatnak be, amelyek nem átlagos nyereségben vannak. Akad olyan számla is, amelyiknél láthatók a kereskedési kötéslisták is. Egyelőre az éles tőzsdei számlakimutatásokról készültek videók. Később azonban lehet, hogy felteszek majd tőzsdei oktató videókat is.

Tőzsdéből milliomos videó megosztó ...

Tőzsdéből milliomos videók

Pár éles tőzsdei számlát szeretnék bemutatni. Az egyik 109 százalék profitban van. Ez a számla 10 ezer dollárral indult és most 21 ezer dollárban van. A felvétel elején még 109% a profitban, de közben felmegy 110% nyereségbe. Egy másik felvétel azt mutatja be, hogyan lehet 101 százalék profitot elérni. Mindkét számlán iránymentesen kereskedtem opciókkal

Tőzsdéből milliomos videók

Videók tőzsdeszámlákról

Amennyiben nem csak a youtube-ra feltett videóimra vagy kíváncsi, hanem szeretnéd megnézni az összeset, jó weblapon jársz. Nyereségben levő éles tőzsdei számlákról készítettem videó felvételeket. Érdekes megnézni mindegyiket, mert éles tőzsdei kereskedési számlákról kevés videót lehet találni.

Videók tőzsdeszámlákról

Tőzsdeguru számlakimutatások.

Az itt látható lejátszási lista éles tőzsdei számlákról készült felvételeket tartalmaz. A számlakimutatáson láthatók a kereskedési tranzakciók, valamint a havi és az összes profit. Mindkét számlán több mint 100% profit keletkezett. Aki még nem látott éles számladuplázást, annak érdemes végig nézni a videókat.

Tőzsdeguru számlakimutatások.
Oldal: 1 / 2

A katalógusban 153 weboldal és 166 kategória szerepel.

Javasolt Linkek:

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z
A katalógus utoljára frissítve: 2018-02-21 12:34:19